Lunsjretter
Hovedretter
Kokkens utvalg
Tradisjonelle retter
Forretter
Indian street food
home
meny
booking
catering
en
no
Vegetar
Sjømat
Ris, Naan m. m.
Dupher Ka Khana / Lunsjretter
Serveres med basmati ris og salat.
Serveres til kl. 17
A. Chicken Ginger Masala 144,-
Kyllingstykker tilberedt med paprika, tomat og ingefær. H*
B. Chicken Makhni Masala 144,-
Benfri kyllingstykker tilberedt i spesial saus laget av ferske tomater, cashewnøtter, urter og fløte. M, MD*
C. Chicken Corma 144,-
Benfri kyllingstykker tilberedt i en kremet nøtte saus. M, MD*
D. Tandoori Chicken 162,-
Møre stykker av kyllingfilet marinert i yoghurt og grillet i i tandoor med krydret løk. H*
E. Lamb Tikka Masala 153,-
Lammestykker tilberedt i en masala saus med paprika, tomat, hvitløk og koriander. H*
F. Saag Gosht 153,-
Lammestykker tilberedt med spinat, hvitløk og koriander. H*
G. Biff Do Piaza 153,-
Biff tilberedt i en spesiell aromatisk saus med mye løk. H*
H. Biff Makhni Masala 153,-
Biff stykker tilberedt i en spesiell saus laget av ferske tomater, malte nøtter, urter og fløte. M, MD*
I. Palak Channa 135,-
Kikerter stekt i panne med spinat, løk, tomater, koriander og krydder. H*
J. Dal Maharani 135,-
Kombinasjon av indiske linser og røde bønner tilberedt etter Punjabi måte. H*
K. Mattar Paneer 135,-
Grønne erter og paneer tilberedt i cashewnøtt saus med kardemoome. M, MD*
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Shuruat / Forrett
03 Onion Bahji 89,-
Innbakt løk i kikkertmel, krydder og urter.
04 Vegetable Bahji 89,-
En herlig blanding av grønnsaker i en marinade av kikkertmel og krydder.
05 Murgh Mughlai 103,-
Kyllingbiter marinert i sesamfrø, egg og limejuice. Kongelig!
06 Jhinga Laziz 103,-
Hvitløksmarinerte kongereker blandet i kikkertmel og frityrstekt. SK*
07 Maharaja’s Platter 115,-
En spennende blanding av indiske godbiter. Anbefales! SK*
08 Tawa Jhinga 120,-
Stekte reker med hvitløk, paprika, løk og grønn chilli (sterk) SK*
09 Amritsari Machli 132,-
Frityrstekt steinbit marinert i krydder og egg. SK, E*
10 Angari Kebab 135,-
Kyllinglår marinert i yoghurt , ingefær, hvitløk og urter. Deretter grillet i tandoor. Serveres med mint chutney og salat. M*
Tilbehør
11 Papadoms 7,-
12 Mango Chatni 18,-
13 Mixed Pickles 18,-
14 Spicy onions 18,-
15 Mint Saus M* 18,-
16 Tandoori Saus H* 50,-
17 Ekstra Ris 23,-
18 Hvitløksrømme M* 23,-
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Indian street food
L. Aloo Samosa 116,-
Fritert butterdeig fylt med krydrede poteter og erter. H*
M. Aloo Tikki 95,-
Indiske potetkaker laget med friske urter og ulike krydder. Lagt over en yogurtblanding med mint- og tamarind chutney.
N. Gol Gappe 104,-
Indiske smaksbomber. Små semulina boller fylt med kikerter og poteter. Serveres med mint- og tamarind blandevann.
O. Chicken Tikka Kathi Roll 152,-
Grillet kylling pannestekt med paprika, løk og krydder. Innepakket i roti lefse og toppet med mint chutney. H,M*
P. Mutton Kathi Roll 162,-
Krydret lammekjøttdeig pannestekt med hakket tomater, løk, paprika, ingefær og krydder. Innpakket i roti-lefse og toppet med mint chutney.
H, E, M*
Q. Keema Samosa 145,-
Fritert butterdeig fylt med krydret hakket lamme kjøttdeig. H*
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Khaane Khaas Tandoori / Hovedretter Tandoori
20 Samundari Rattan 305,-
Laksfilet, Kamskjell, Steinbitfilet og Kongreker marinert i hvitvin og indisk krydderblanding. H, M, SE, SK*
21 Mumtaz Tandoori 297,-
En av kokkens favoritter hvor møre benfri kyllingstykker, lammestykker,
kebabkjøtt og kongereker først marineres i ulike krydder og urter, for så å grilles tandoori ovnen. Inkl. Plain Nan. H, M, SE, SK*
22 Lahsuni Tikka 259,-
Stykker av kyllingfilet marinert i hvitløk, grønn koriander, krydder og urter.H M, SE*
23 Shahi Kebab 251,-
Kebab av røkt lam kjøttdeig tilsatt koriander, ingefær, løk, krydder og urter. H, M, SE*
24 Sagar ke Moti 259,-
En popular nord indisk nytelse hvor kongereker gjennomgår marinering i ulike kombinasjoner av yoghurt og krydder. H, M,SK*
25 Rajasthani Booti Tikka Chicken 259,-
Møre stykker av kyllingfilet marinert natten over i yoghurt og krydder. Grillet i tandoor med krydret løk, paprika, tomat og fersk sjampinjong. H, M, SE*
26 Rajasthani Booti Tikka -
Biff indrefilet / Lam ytrefilet 297,-
Møre stykker av biff indrefilet / lam ytrefilet marinert natten over i yoghurt og krydder. Grillet i tandoor med krydret løk, paprika, tomat og fersk sjampinjong. H, M, SE*
27 Murgh Malai Tikka 265,-
Familieoppskrift med benfrie kyllingstykker som mariners over natten i hvitløk, ingefær, kardemomme, koriander, paneer og fløte. M*
Alle tandoori retter er servert med salat, tandoori saus og hvitløksrømme.
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Kokkens utvalg
Velg kylling, lam eller biff
Kylling 251,- Biff / Lam 278,-
30 Mango Murgh
Stykker av kyllingfilet tilberedt i aromatisk saus av mango pure, fløte, cashewnøtter og koriander. M,CN*
31 Jahangiri
Marinert og tandoori grillet kjøtt/kyllingfilet i en meget spesiell saus av fløte, rødvin, kokos, løk, sjampinjong og cashewnøtter. M,CN*
32 Makhani Masala
Filet grillet i tandoor og tilberedt i en aromatisk kremet saus laget av tomater og cashewnøtter. M,MD*
33 Jalfrezi Rangin
Stykker av mørt kjøtt/kylling filet tilberedt i en spesial krydret saus med løk, paprika og tomater. Gratinert med friterte poteter, koriander og ingefær. H*
34 Chakori
Stykker av mørt kjøtt tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. H*
35 Corma
Marinert og tandoori grillet kjøtt / kylling filet i en meget spesiell saus av
krem fløte og cashewnøtter. M,C*
Alle retter er servert med Basmati ris.
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Tradisjonelle Retter
Velg kylling, lam eller biff
Chicken 251,- Biff / Lam 278,-
36 Rogen Josh
En popular indisk rett fra Kashmir dalene. Benfri stykker av mørt kjøtt / kylling tilberedt i aromatisk krydret saus etter din smak. H*
37 Vindaloo
Benfritt kjøtt / kylling filet i en sterk saus laget etter en tradisjonell sør-indisk oppskrift. Meget sterkt krydret! H*
38 Tikka Masala
Saftige biter av kylling / lam tilberedt på det unike utvalg av hjemmelaget krydret masala saus med løk, paprika, tomater, koriander og fersk ingefær. H*
39 Madrasi Hot Pot
Kylling, Kongereker, Biff tilberedt sammen med løk, ingefær, tomater
i en chilli saus. H*
Alle retter er servert med Basmati ris.
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Samundri Ratan / Sjømat
41 Jhinga Adraki Kadhai 259,-
Kongereker i en eksotisk gylden saus med fersk ingefær, urter og koriander. H, M*
42 Lal Jal Pari 265,-
Laksefilet marinert i indisk krydder, hvitvin og stekt i panne. Serveres med saus laget av tomater, karri blader og kokos. M*
Nyhet, kommer snart!
43 Shahi Machli Masala 265,-
Steinbit tilberedt i en saus laget av friske tomater, malte nøtter og utsøkte indiske
krydder og urter. M, MD*
44 Hariyali Machli 265,-
Steinbit tilberedt i en saus laget av spinat, hvitløk, urter og krydder. H, M*
Alle retter er servert med Basmati ris.
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Khanne Khas Sabzi / Vegetar
51 Paneer Tikka Masala 229,-
Hjemmelaget ost tilberedt i en masala saus med løk, hvitløk, tomater, champignon,paprika og krydder. H, M*
52 Paneer Palak 229,-
Hjemmelaget ost tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. H, M*
53 Mattar Paneer 229,-
Grønne erter og paneer tilberedt i en aromatisk kremet saus laget av cashewnøtter og kardemomme. H, M*
54 Dal Makhani 219,-
Linser og røde bønner kokt i aromatisk fløtesaus med hvitløk, ingefær
og koriander. M*
55 Aloo Chana Masala 219,-
Kikerter stekt i panne med potet, løk, tomater, koriander og krydder. H*
56 Sabzi Mili Juli 219,-
Kombinasjon av grønnsaker tilberedt i kryddersaus. H*
57 Dal Tadka 219,-
Gule linser, kokt i krydder og tilsatt” tadka”, en sautert blanding av spisskummen, løk, tomater, og chili.
58 Sham Savera 229,-
Spinatboller fylt med paneer og krydder. Tilberedt i en fyldig saus med løk, hvitløk, tomater, honning, ingefær og koriander. H, M*
59 Kheera Raita 49,-
Yoghurt med hakket løk, tomater og agurk. Lett krydret. M*
Alle retter er servert med Basmati ris.
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)
Biriyani
Serveres med raita
60 Biryani-e-Bahar 260,-
Ris kokt sammen med enten lam / kyllingfilet/reker /grønnsaker. Gratinert med cashewnøtter og rosiner. M*
Chawal / Ris
61 Jeera Pulao Ris 62,-
62 Mushroom Pulao Ris 89,-
Salad / Salat
63 Maharajas Salat 70,-
Grønn salat, agurk, tomater, paprika, gulrot og sitron.
64 Indisk Salat 45,-
Løk, agurk, tomater, grønn chilli og lime. Toppet med chat masala.
Naan / Naanbrød
70 Naan 35,-
Gjæret hvetebrød bakt i tandoor. M, E, H*
71 Keema Naan 45,-
Naan fylt med krydret lammefarse. M, E,H*
72 Lahsuni Naan 45,-
Naan fylt med fersk hvitløk, poteter og fersk koriander. M, E, H*
73 Paneer Naan 45,-
Naan fylt med krydret paneer (mysost) og koriander. M, E, H*
74 Peshawari Naan 53,-
Naan fylt med tørket frukt, nøtter og kokos. M, E, H*
75 Tandoori Roti 41,-
Brød laget av sammalt hvete og vann. H*
76 Lachedar Paratha 45,-
Brød laget av sammalt hvete og lagvis med smør. H, M*
Nyhet, kommer snart!
77 Butter Nan 45,-
Brød laget av hvete og lagvis med smør. H, M*
78 Missi Roti 45,-
Brød laget av mais mel.
Choti Duniya / Barnemeny
Alder t.o.m 16 år
80 Kylling Tikka 125,-
Saftig kyllingfilet marinert og tandoori grillet. Serveres med ris, salat, Nan-brød og fløtesaus med
nøtter. Is til dessert. M, E, MD, H, SE*
81 Beef Tikka 134,-
Stykker av biff indrefilet marinert og tandoori grillet. Serveres med ris, salat, Nan-brød og fløtesaus med nøtter. Is til dessert. M, E, MD, H, SE*
82 Lam Tikka 143,-
Stykker av lam ytrefilet marinert og grillet. Serveres med ris, salat, Nan brød og fløtesaus med nøtter.
Is til dessert. M, E, MD, H, SE*
*Allergener: Hvete (H) - Cashewnøtter (CN) - Sennep (SE) - Skalldyr (SK) – Melk (M) – Egg (E) – Mandler (MD) – Sesamfrø (SF)